Przygotowanie do wykonywania różnych czynności związanych z przygotowaniem i wstępną obróbką artykułów spożywczych.
przygotowanie słuchaczy do pracy w zawodzie masarz –wędliniarz poprzez przekazanie uczestnikom szkolenia wiedzy teoretycznej i praktyczne przygotowanie do wykonywania niezbędnych czynności i zadań w tym zawodzie
Przysposobienie do zawodu poprzez uzyskanie kwalifikacji zawodowych zwiększających szansę na pozyskanie zatrudnienia oraz pobudzenie poczucia estetyki
Celem szkolenia jest uzyskanie umiejętności wykonywania różnych przedmiotów użytecznych, robót montażowych, naprawa sprzętu, maszyn i urządzeń.
Uzyskanie umiejętności i odpowiednich kwalifikacji umożliwiających zaliczenie teoretycznego i praktycznego egzaminu wewnętrznego oraz przygotowanie uczestników do podjęcia zatrudnienia na stanowisku zgodnym z tematyką kursu
Nazwa i zakres szkolenia: Organizator usług gastronomicznych i cateringowych
Godziny ogółem: Szkolenie prowadzone jest w formie zajęć teoretyczno-praktycznych
Celem jest nabycie wiedzy i umiejętności niezbędnych do podjęcia zatrudnienia na stanowisku organizatora usług gastronomicznych i cateringowych
RejestracjaMega Centrum Rozwoju prowadzi działalność edukacyjną dla odbiorców ze wszystkich grup wiekowych. Firma ma zasięg ogólnopolski. Liczba osób korzystających z usług Mega Centrum Rozwoju wynosiła w latach 2008 – 2011 od 4 do 6 tysięcy rocznie.
Więcej »telefon: | 32 282-54-78 |
e-mail: | [email protected] |
adres: | Narutowicza 7a 41-933 Bytom |